Jobopslag: Ny studentermedhjælper til Vidensrådet

af svg@dadl.dk

Vidensråd for Forebyggelse søger ny studentermedhjælper per 1. august. Har du lyst til at supplere dit studie med erfaringer fra en organisation, der bygger bro mellem forskning og praksis? Så er jobbet måske noget for dig.

6. maj 2021

Interesserer du dig for, hvordan man skaber udvikling og kvalitet i et tværfagligt og tværsektorielt felt som folkesundhed? Og har du lyst til at supplere dit studie med erfaringer fra en organisation, der bygger bro mellem forskning og praksis?

Så er du måske vores nye student i Vidensråd for Forebyggelse. Vores nuværende dygtige studentermedhjælper bliver snart færdig med sin uddannelse, derfor søger vi nu en ny student som kan tage over 10-15 timer ugentligt, fordelt på 2-3 dage.

- Absolut den bedste arbejdsplads, hvis du spørger mig. Som studentermedhjælper i Vidensrådet indgår du i et dynamisk miljø, hvor dine faglige kompetencer kan komme i spil i mange varierende og spændende opgaver, og så får du verdens sødeste kollegaer, siger vores nuværende student hos Vidensrådet.

Vidensråd for Forebyggelse
Vi er et lille sekretariat på fem ansatte, som arbejder med at samle, bearbejde og formidle viden baseret på forskning. Fokus for det kommende arbejde er temaerne, ”børn og unges mentale helbred”, ”unge og risikoadfærd”, ”en god begyndelse i livet” samt ”nordisk kost”. Du kan læse meget mere om vores baggrund og arbejde her. Vi holder til ved Østerport Station, hvor vi deler hus med Lægeforeningen.

Om jobbet
Som studentermedhjælp hos os vil du få forskelligartede opgaver. Du vil både skulle hjælpe til med planlægning og afholdelse af vores konferencer, hvor du står for håndtering af tilmeldinger, udarbejdelse af invitationer, tilfredshedsundersøgelser osv. Du vil desuden få opgaver med vores temarapporter, hvor du skal bidrage til opsætning, kvalitetssikring og udsendelse af rapporterne, herunder håndtering af kilder, fejlfinding, korrekturlæsning og udarbejdelse af figurer og tabeller.

Der vil også være mere praktiske opgaver som, f.eks. at booke forplejning og sikre mødemateriale samt ad hoc-opgaver som f.eks. udarbejdelse af udkast til artikler, oversigter over vores forskellige aktiviteter, mindre analyseopgaver samt bidrage til vedligeholdelsen af vores SoMe.

Apropos dig
Vi ser gerne at du er i gang med en relevant overbygning og gerne med mindst 1 år tilbage på studiet. Du er selvstændig, men arbejder også godt sammen i et lille, tværfagligt team. Du er analytisk og struktureret i din tilgang til arbejdet. Da vi er et lille sekretariat, er det afgørende at du er åben over for forskellige typer og størrelser af opgaver og udfordringer.

Det vil være et plus, hvis du er dygtig til at skrive og har sans for detaljen samt har erfaring fra arbejde med større rapporter eller lignende skriftlige produkter. Praktisk erfaring med at kommunikere via web og sociale medier er ligeledes et plus, men ikke et krav.

Interesseret?
Vil du vide mere, kan du kontakte Sekretariatschef Katrine Finke på tlf. 61 33 16 03 eller kafi@dadl.dk.

Læs, hvordan vi behandler dine persondata i rekrutteringsprocessen i vores Privatlivspolitik for jobansøgere her.

Ansættelsesstart: 1. august 2021

Ansøgningsfrist: Mandag den 24. maj 2021 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdes i uge 22/23

Find hele jobopslaget og link til at søge i venstrespalten.