Studentermedhjælper med interesse for sundhed og forebyggelse

af svg@dadl.dk

Interesserer du dig for formidling af folkesundhedsvidenskabelige problemstillinger? Har du lyst til at supplere dit studie med erfaringer i en organisation, der bygger bro mellem forskning og praksis? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

4. marts 2019

Vi søger lige nu en studentermedhjælper i Vidensråd for Forebyggelse til ca. 10-15 timer ugentligt, fordelt på 2-3 dage om ugen.

Opgaver med kvalitetssikring af temarapporter og afholdelse af konferencer
Dine primære arbejdsopgaver vil være at hjælpe i forhold til udarbejdelsen af vores temarapporter, f.eks. med opsætning og kvalitetssikring herunder fejlfinding og optimering, samt planlægning og afholdelse af temamøder og konferencer. De kommende temaer vil være: Unges alkoholkultur, børn og unges mentale helbred samt sårbare gravide. Derudover vil der være behov for hjælp til mindre analyse- og researchopgaver som f.eks. interessentanalyser.

Yderligere vil du få ad hoc-opgaver som f.eks:

  • Udarbejdelse af udkast til artikler og oversigter over vores forskellige aktiviteter
  • Praktiske opgaver ved interne og eksterne møder
  • Udsendelse af vores temarapporter til kommuner, politikere, ministerier m.fl.
  • Bidrage til vedligeholdelsen af vores hjemmeside og SoMe.

Din interesse for sundhedsvidenskab og kommunikation
Du er i gang med en relevant overbygningsuddannelse gerne inden for sundhedsvidenskab, og gerne med mindst 1 år tilbage på studiet. Det vil være en fordel, hvis du er dygtig til at skrive og har erfaring med at arbejde med større rapporter eller lignende skriftlige produkter. Praktisk erfaring med at kommunikere via web og sociale medier er ligeledes en fordel, men ikke et krav.

Vi er et lille kontor. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, men også arbejder godt sammen i et tværfagligt team og er åben over for forskellige typer og størrelser af opgaver og udfordringer. Da du bl.a. skal læse korrektur og hjælpe med mindre analyseopgaver, forventer vi, at du har en detaljeorienteret, analytisk og struktureret tilgang til dit arbejde, samt at du er kvalitetsbevidst.

Et attraktivt studiejob
Vi tilbyder et job, hvor du får stor indsigt i drift og produktion af sundhedsfaglig formidling på flere platforme. Vi er fleksible i forhold til arbejdstid ved f.eks. eksaminer og lignende. Løn sker efter Finansministeriets løntabel – timeløn for studerende.

Du bliver en del af Vidensråd for Forebyggelse
Vi er fire medarbejdere i sekretariatet. Vi holder til ved Østerport Station, hvor vi deler hus med Lægeforeningen. Udover sekretariatet er der 15 udpegede og tilknyttede eksperter (rådsmedlemmer) med særlig viden inden for sundhedsfremme og forebyggelse. Vi er et travlt kontor, der arbejder seriøst og samtidig har en uformel omgangstone og et godt humør, hvor vi hjælper hinanden.

Mere information
Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konstitueret sekretariatschef i Vidensråd for Forebyggelse Kirstine Krogholm på 61 77 61 39 eller kkr.vff@dadl.dk.

Ansættelsesstart
Hurtigst muligt og senest pr. 1. april 2019.

Ansøgningsfrist
Mandag d. 18. marts 2019 kl. 12.00.

Vidensråd for Forebyggelse er et uafhængigt råd, der arbejder med forebyggelse af sygdom og fremme af befolkningens sundhed i bred forstand. Vi samler, bearbejder og formidler viden baseret på forskning og udgiver hvert år et antal rapporter om nogle af de emner, der betyder mest for danskernes sundhed, ofte med særligt fokus på børn og unge.

Søg jobbet via denne formular