Vidensråd for Forebyggelse søger ny sekretariatschef

af svg@dadl.dk

Har du et godt kendskab til sundhedsfremme og forebyggelse, ledelseserfaring og gode formidlingsevner, så er du måske vores kommende sekretariatschef

3. august 2020

Vidensrådets sekretariatschef gennem fire år, Pernille Bendtsen, har fundet nye græsgange, og vi søger derfor en ny sekretariatschef.

I Vidensråd for Forebyggelse arbejder vi med folkesundhed, forebyggelse og sundhedsfremme. Vores opgave er at bidrage til, at flest mulige borgere lever sundere og længere uden sygdom. Vi forsker ikke selv, men samler og formidler i rapportform den nyeste forskning om forhold, der påvirker befolkningens sundhedstilstand. Målgruppen for vores arbejde er både beslutningstagere og fagprofessionelle, og derigennem når vi også borgerne.

Rådet består af 15 udvalgte, uafhængige forskere med særlig viden inden for centrale områder relateret til forebyggelse og sundhedsfremme, og arbejdet drives i det daglige af et selvstændigt sekretariat med tre-fire medarbejdere, der ledes af dig som ny sekretariatschef. Stillingen er foreløbig tidsbegrænset frem til 31. december 2022.

Du får det overordnede ansvar for tilrettelæggelse, planlægning og udvikling af sekretariatets arbejde og er den daglige leder af sekretariatet med budget- og økonomiansvar samt personaleledelse. Du indgår desuden som projektleder på udarbejdelse af rapporter på linje med sekretariatets øvrige medarbejdere.

Dine kvalifikationer

  • Du har en akademisk uddannelse
  • Du har et godt kendskab til sundhedsfremme og forebyggelse
  • Du har ledelseserfaring
  • Du har et godt kendskab til indsamling og vurdering af forskningsresultater
  • Du har gode formidlingsevner
  • Du har interesse for at arbejde strategisk, og påtage dig en ledelsesopgave
  • Du har et godt netværk på sundhedsområdet
  • Du har kendskab til fundraising

Ansættelsesstart
1. oktober 2020 eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Find hele opslaget via linket i venstrespalten. Hvis du vil vide mere, kan du kontakte formand for Vidensrådet Morten Grønbæk, Statens Institut for Folkesundhed på mobil 24 24 81 65 eller Adm. direktør i Lægeforeningen Bente Hyldahl Fogh på mobil 20 30 82 11.

Ansøgningsfrist
11. august 2020 kl. 12. Vi afholder samtaler i uge 34 og 35.